PROIECTE

PROIECTEDoralnic Case din busteni

Proiecte Case Din Busteni

Fiecare client isi doreste o casa de lemn personalizata, care sa satisfaca preferintele si nevoile sale. Proiectul casei se doreste a fi unul unic, care va reflecta in primul rand stilul de viata al viitorului proprietar, dar si personalitatea si gusturile.

Doralnic Grup va pune astfel la dispozitie proiecte case din busteni, avand posibilitatea personalizarii fiecarui proiect, putand fi astfel modificate arhitectura, suprafata construita desfasurata dar si compartimentarea interioara.


Exista 3 variante prin care constructia unei case de lemn poate incepe:

1. Dumneavoastra aveti deja proiectul casei de busteni, insa doriti modificari la constructie.

2. Alegeti variantele de proiecte de case din lemn prezentate de noi, personalizate apoi de cerintele dumneavoastra.

3. Aveti o idee de proiect si doriti ca arhitectul nostru sa il realizeze intr-o varianta de proiect finala.

proiecte case din busteni


Lucrand in acest fel, ne asiguram ca suntem un partener foarte atractiv pentru proiecte de dimensiuni diferite, de la un concept de cateva case din lemn, la un dezvoltator de proiecte de locuinte regionale. Know-how-ul nostru, de asemenea, se concentreaza pe luarea in considerare a aspectelor dezvoltarii durabile, ecologie si eficienta energetica.
Indiferent daca va faceti propriul proiect sau lucrati cu un arhitect, trebuie sa va decideti de cati mp de spatiu de locuit aveti nevoie, in functie de dimensiunea familiei si buget.

Cu ce sunt diferite proiectele noastre de constructie case lemn?

– Un personal experimentat si bine informat gata sa va ajute sa construiti casa visurilor.
– Servicii de proiectare case din lemn de neegalat in pret si calitate, permitandu-va sa alegeti un proiect care se va potrivi bugetului dumneavoastra.
– Cea mai buna baza de cunostinte on-line despre construirea caselor din lemn.
– Casele de lemn sunt construite la comanda, in functie de nevoile clientului; acestea garanteaza un nivel ridicat de confort al vietii si eficienta energetica maxima, prin utilizarea de tehnologii avansate si materiale naturale.
– Proiectare arhitecturala personalizata.
– Instalare rapida si montaj la un pret fix. Echipa noastra de experti in diferite domenii, combinata cu expertiza in managementul proiectelor si coordonarea, ne fac o companie foarte flexibila.


Construirea caselor din lemn este de obicei mai accesibila fata cu alte materiale de constructie si este o alegere excelenta mai ales atunci cand proiectati o cabana mica. Arhitectura unei case de lemn a fost in mare masura influentata de inovatiile tehnologice recente. Astazi, exista mai multe tipuri case de lemn structurale din care puteti alege, insa alegerea finala va depinde de design-ul si bugetul dumneavoastra. In ceea ce priveste arhitectura de ansamblu, elemente cum ar fi: designul acoperisului, numarul etajelor si amplasarea intrarii in casa, vor depinde si de clima, topografie si locatie.


Mai jos va oferim cateva idei de proiecte de case din busteni, realizate de Doralnic Grup. Daca doriti pentru casa dumneavoastra unul dintre proiectele noastre sau doriti realizarea acestuia de la zero, nu ezitati sa ne contactati.