Despre noiDoralnic Case din busteni

Constructia caselor din lemn este o arta si una dintre cele mai mari pasiuni ale noastre ! 

Echipa Doralnic– Suntem o echipa tanara din Vatra Dornei cu o vasta experienta in constructii de case din busteni, avand constructii realizate atat in tara cat si peste hotare.

Mesterii nostri artizani nu compromit nimic cand vine vorba de calitatea caselor din lemn pe care le construiesc.
Datorita celor peste 12 ani de colaborari stranse cu proprietari, arhitecti si contractori, echipa Doralnic Grup, a devenit un expert in constructie case din lemn rotund, cabane din barne, case din busteni si alte produse din lemn.
Procesul nostru de design combina nevoile si dorintele cu arhitectura corespunzatoare si totodata cunostintele noastre extinse si experienta pe care o dobandim, pentru a produce o casa unica potrivita stilului dvs de viata.
Cu fiecare proiect de casa, dorim sa ne asiguram ca proiectarea si construirea casei este o experienta placuta si plina de satisfactii pentru ambele parti.
Noi intelegem ca proiectul si constructia unei case este o investitie substantiala. In timpul acestui proces speram sa va surprindem cu maiestrie creativa si calificata, si nu cu dezamagiri sau costuri neasteptate.
Cei peste 12 ani in domeniul constructiilor si zeci de clienti satisfacuti, atat rezidentiali cat si comerciali, ne ofera experienta de a stabili costuri solide si termene realiste pentru a putea continua cu incredere si siguranta, toate proiectele pentru case de lemn.


Avantajele noastre:

Materiale eco-friendly
Calitatea ridicata a caselor din lemn este asigurata de utilizarea materialelor certificate si controlate in procesul de productie.

Personal cu experienta
Casele sunt produse si construite de catre specialisti cu inalta calificare, care sunt instruiti corespunzator si au o vasta experienta in domeniu.

Propriul departament de arhitectura

Doralnic Grup dispune de proprii nostri experti in arhitectura. Stabilim impreuna cu clientii toate detaliile legate de noul proiect si realizam proiectul in functie de amplasamentul terenului. Proiectele pot fi personalizate in functie de cerintele clientului.

O gama larga de proiecte case de lemn
Fiecare proiect este personalizat din punct de vedere arhitectural O parte din proiectele noastre le puteti vedea aici.

Echipamente moderne si tehnologii inalte

Controlul calitatii la fiecare pas din procesul de fabricatie si de construire. 

Garantie

Oferim 10 ani garantie pentru partea de structura (toata partea din lemn din care este alcatuita casa; neincluzand instalatiile termice, electrice, sanitare si invelitoare. De asemenea,oferim sprijin tehnic pentru orice modificari aduse ulterior sau nelamuriri legate de intretinere. In momentul predarii casei se va face nota de receptie si se va oferi certificatul de garantie, in care se stipuleaza cum se intretine si ce implica garantia.

O casa din busteni rezista sute de ani daca este bine intretinuta. Pentru o protectie si intretinere mai buna a caselor din busteni, la un interval de 5-10 ani (in functie de zona si conditiile termice in care este amplasata), aceasta se va proteja cu ceara.


Documentarea propriu-zisa a proiectului asigura un proces de productie de inalta calitate si toate problemele posibile sunt evitate pe viitor. doralnic in santier

Pentru ca punem foarte mult accentul pe relatia noastra cu viitorii nostri clienti, dorim sa impartasim celor interesati, modul in care construim casele din lemn rotund. In acest sens deschidem invitatia de a ne vizita in fabrica noastra situata in Vatra Dornei, judetul Suceava.

De la prima intalnire cu dumneavoastra, de la intelegere completa a casei pe care o aveti in minte, pana in ziua in care va mutati in noua casa, modul nostru de lucru va va ajuta sa eliminati stresul care apare odata cu o locuinta noua.

Preferintele dumnevoastra sunt vitale, de aceea va asiguram ca vom exploata la maximum punctele de vedere, topografia si toate posibilitatile si propunerile de design oferite.

Inspectiile meticuloase se desfasoara in fiecare etapa a construirii. Cand va vom inmana cheile noii dumneavoastre case, puteti fi siguri ca aceasta nu va fi doar o casa de lemn bine construita, dar si cel mai bun tip de casa pe care o puteati achizitiona pentru dumneavoastra si familie.