CUM CONSTRUIMDoralnic Case din busteni

   Doralnic Grup realizeaza case din lemn la perfectiune, pentru a asigura casei dumneavoastra rezistenta, trecand testului timpului. Avand la minte furnizarea serviciilor de cea mai inalta calitate, construim case de lemn cu atentie, maiestrie si personalitate distincta.

   Acest proces ne ajuta sa creem proiecte de case personalizate, case care au nevoie de foarte putina reglare si intretinere:


    • Fiecare bustean folosit pentru a construi casele personalizate Doralnic Grup, este uscat natural si tratat, pentru a se putea verifica si controla, tasarea si scaderea peretilor.
    • Acest proces ne ajuta sa creem proiecte de case personalizate, case care au nevoie de foarte putina reglare si intretinere.
    • Bustenii sunt decojiti manual, folosind un cutit de aschiere special, toate crestaturile sunt netezite manual, iar fiecare bustean este dimensionat si montat cu precizie, pentru cea mai buna performanta si aspect.
  • Trunchiurile sau lemnul si sistemul de acoperis sunt apoi plasate strategic in design-ul personalizat al facilitatii de constructie.
  • Tamplaria este o adevarata opera de arta, finisata printr-un proces european secular.
  • Constructia preliminara a caselor din lemn este efectuata la locatia companiei din Vatra Dornei, Suceava. Odata ce fiecare detaliu este honuit la perfectiune si structura este completa, fiecare bustean este etichetat, numerotat si transportat direct la locul de montaj al cladirii. Fiecare bustean este apoi reasamblat, urmand sa se efectueze ultimele retusuri. Toate detaliile se vor plia perfect in cele din urma.
Casa de lemn personalizata va fi un vis devenit realitate. Noua dumnevoastra casa va rezista timpului cu indrazneala si va intampina cu caldura familia dumneavoastra, generatii la rand.


PERFORMANTA LEMNULUI

Construim structurile de lemn pentru a rezista la precipitatii anuale mari, caderi de zapada, cutremure, vanturi severe si climate extreme. In plus, lemnul se comporta mai bine in fata cutremurelor decat alte materiale de constructie, cum ar fi betonul si otelul. Lemnul are de asemenea capacitati excelente acustice care absorb sunetul, ajutand la reducerea zgomotului si ecou.

Structurile noastre sunt concepute in mod specific si proiectate pentru fiecare zona in parte a constructiei. Luam in considerare expunerea la soare, vanturi severe, schimbarile climatice si cutremure. Problemele cu insecte si termite sunt practic eliminate cu tehnicile actuale de constructie si practici, cum ar fi bariere de reprimare, gestionarea amplasamentului si tratarea lemnului. Modul in care structurile noastre sunt proiectate, practic, elimina comple astfel de probleme.

Structurile din lemn sunt proiectate pentru a asigura aceeasi siguranta si fiabilitate ca si alte materiale de constructie, cum ar fi otelul si betonul. Studii independente arata ca lemnul masiv rezista la foc mai bine decat otelul, care se poate slabi si restrange rapid atunci cand este expus la caldura intensa.

In multe privinte, constructiile din lemn masiv sunt comparate si sunt echivalente cu cele din beton armat. Indiferent care sunt materialele de constructie utilizate in constructii, dovada arata ca pericolele de incendiu sunt atribuite continutului din interiorul casei sau al structurii. Structurile noastre sunt verificate de inspectori, ingineri si proiectanti. Bustenii si cheresteaua ofera siguranta excelenta, permitand un timp suficient pentru ca oamenii sa poata fi evacuati in caz de incendiu. In cazul unui incendiu, bustenii si grinzile de lemn pot fi curatate si materialele carbonizate indepartate.