ECHIPA NOASTRADoralnic Case din busteni
• Oameni care proiecteaza, construiesc si iti inmaneaza cheile casei tale

• Specialisti care sunt pasionati de construirea unor case din lemn in care clientii nostri sa traiasca

• Designeri care creeaza arhitectura in armonie cu peisajul

• Meseriasi care pun accentul pe calitate

Acestia sunt oamenii pe care trebuie sa ii alegeti pentru a va construi casa de vis. La Doralnic Grup, munca in echipa face diferenta. Echipa noastra, formata din personal cu peste 12 ani de experienta, este pregatita sa transforme proiectul casei dvs. in realitate.

Cei mai multi dintre clientii nostri se prezinta la noi cu un vis pe care noi il transformam in realitate, fie ca este vorba de schite pe un servetel sau pagini decupate dintr-o revista.

Fiecare casa de lemn este asamblata de o echipa atenta la fiecare detaliu, urmand ca apoi, acestea sa fie livrate la timp, conform cu bugetul propus si in echilibru cu creatiile perfecte ale naturii.

Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri, promovand un parteneriat bazat pe incredere, va invitam in cele ce urmeaza, sa cunoasteti echipa Doralnic Grup:


Dorin Vaideanu, Fondator

vaideanu dorinPasiunea si ambitia lui au stat la baza inceperii afacerii Doralnic Grup, incepand cu anul 2009.

Cu studii in domeniu si experienta calificata, este cel care a dat viata proiectelor a zeci de clienti.

“Imi place mult ceea ce fac si pun mare pret pe munca in echipa. Acesta este visul meu, un vis care, cu ajutorul partenerilor, colaboratorilor si clientilor, a devenit realitate. Dar nu ma opresc aici; vreau sa fiu renumit in domeniu, iar experienta pe care am acumulat-o atat in tara cat si in strainatate, ma motiveaza din ce in ce mai mult sa urc pe o noua treapta a succesului.”


Savu Sandu, maistru artizan

Si-a inceput cariera odata cu lansarea companiei Doralnic Grup. A raspuns provocarii si chemarii sale, imbinand perfect pasiunea cu experiența și competentele. Contribuie in continuare la cresterea companiei ca si maistru artizan, avand o vasta experienta in domeniu si dovedindu-se de-a lungul timpului un sef de echipa de incredere si un adevarat profesionist.


Adrian Mutu, maistru artizan

Si-a inceput cariera in cadrul firmei Doralnic acum 7 ani, dupa terminarea studiilor universitare. Principiul pe care Adrian il aplica in activitatea sa este: “Dacă-ţi place ceea ce faci, nu vei munci nici o singură zi din viaţa ta.” Ghidandu-se dupa acesta, Adrian a reusit sa devina un om de baza in echipa noastra.


Alexandru Stoica, arhitect

Alexandru, arhitectul firmei se numara printre cei mai profesionisti arhitecti in domeniul caselor din lemn din tara, avand sute de proiecte deja realizate. Suntem onorati sa il avem in echipa noastra si sa transformam impreuna orice vis in realitate.


Raluca Vaideanu, vanzari, secretariat

Echipa noastra nu ar fi completa, fara Raluca. Pasionata de organizare, relatia cu clientii si detalii, Raluca se ocupa de tot ce tine de vanzari si administratie.