Cand vine vorba de relaxarea in aer liber, atat pentru copii dar si pentru adulti, nimic nu se poate compara cu leaganele de lemn, amplasate in gradina din spatele casei sau pe terasa.
Doralnic Grup va pune la dispozitie numeroase optiuni si modele de leagane din lemn, cu ajutorul carora va puteti personaliza spatiul exterior.


Stiati ca leaganele sunt benefice pentru leagan din busteni rotunzi 1copii? In ce mod?
Leaganele incurajeaza activitatea in aer liber, folosirea imaginatiei, precum si sansa de a folosi abilitatile motorii, toate acestea fiind importante pentru un copil in crestere.
Acestea incurajeaza cresterea in diferite moduri, iar copiilor nu ar trebui sa le lipseasca aceasta ocazie.


Un leagan din lemn este foarte solid si durabil. Se potriveste perfect in mediul exterior (curte, gradina, terasa) si ofera distractie si relaxare pentru toate varstele!
Un atu al leaganelor de lemn este ca acestea rezista conditiilor meteorologice severe, putand fi lasate in gradina pe tot parcursul anului.
In comparatie cu leaganele din metal, leaganele de lemn prezinta numeroase avantaje.
In primul rand, ne referim la aspectul deosebit pe care il au. Lemnul este un material foarte frumos si natural.
In al doilea rand, leaganele din lemn nu ruginesc. Daca nu sunt tratate, leaganele de metal vor rugini foarte repede. In schimb, cele din lemn nu prezinta un astfel de risc de alterare.


De asemenea, leaganele de lemn pot fi destul de usor de asamblat.
Vara si iarna, leaganele de metal sunt fie prea reci, fie prea calde. Acesta poate provoca, de asemenea, un prejudiciu. Astfel de experiente neplacute nu vor fi intalnite la leaganele din lemn.
Dupa cum ati observat, avantajele leaganelor de lemn sunt numeroase. Daca nu v-ati convins inca, va invitam sa vizionati modelele noastre de leagane, realizate pentru diferiti clienti.