Doriti sa ii oferiti cainelui dumnevoastra un loc rustic si confortabil in care sa se odihneasca?

Va recomandam casutele de lemn prelucrate manual de echipa Doralnic Grup.

Acestea se realizeaza la comanda, in functie de dimensiunile necesare si modelul ales, sau puteti opta pentru casutele din lemn din portofoliul nostru.

Indiferent de stilul de casuta din lemn pe care l-ati alege pentru cainele dumneavoastra, suntem siguri ca acesta o va iubi.

Casutele pentru caini din lemn sunt bine izolate, deoarece acestea sunt realizate din lemn real, ceea ce le fac ideale pentru adapost pentru cainicainii care traiesc in zonele cu clima rece. Cainele dumneavoastra va locui astfel intr-o casuta in care nu ii va fi frig pe timpul iernii.

In plus, casutele pentru caini sunt un loc minunat in care cainii se pot proteja de temperaturile ridicate din timpul verii, ori de ploi. Fie ca amplasati casuta pentru caini in curte, gradina sau garaj, cainele dumneavoastra va avea un loc al sau in care se poate adaposti.

Daca v-ati hotarat sa cumparati o casuta pentru caini din lemn, consultati portofoliul nostru si alegeti modelul care va place si care se potriveste cainelui dumneavoastra.

Casutele din lemn pot beneficia de un acoperis colorat, vopsit in culori placute cum ar fi rosu, albastru, verde sau galben – perfecte pentru acei caini care au un plus de personalitate.

Doralnic Grup poate realiza casute pentru caini din lemn pentru fiecare rasa si fiecare dimensiune de caine in parte. Asadar, suntem siguri ca va putem oferi casuta pentru caini dorita.